Mar
'VH in the movies' @ Ontmoetingskerk Vriezenveen

Ladies and gentlemen, terwijl wij nog aan het nagenieten zijn van het geslaagde D-examen van Thomas , kondigen wij het volgende concert alweer aan. Op zaterdag 23 maart presenteren de B-slagwerkgroep en het B-orkest u ‘VH in the movies’. Een avond gevuld met filmmuziek , georganiseerd door leden van het B-orkest. Dit wilt u natuurlijk niet missen!

Theorie-examens en Voorspeelavond @ Noordik Vriezenveen/Odeon Vriezenveen

Op deze dag zitten onze leerlingen in volle angst voor hun theorie-examens.. Na weken te hebben gestudeerd zetten zij zich voort om een stap verder te zetten in hun muzikale talent.

Theorie-examens voor Niveau A,B,C en D worden afgenomen in het Noordik. Wij wensen onze leerlingen dan ook superveel succes!!

In de avond wordt er overigens ook een voorspeelavond georganiseerd. Nadere tijden voor dit volgen nog

Voorspeelavond @ Grote Zaal Odeon | Vriezenveen | Overijssel | Nederland

Of onze leerlingen nu fluit of marimba spelen, ze nog maar een half jaartje les hebben of inmiddels al meerdere diploma’s hebben; ze laten altijd van zich horen tijdens onze voorspeelavonden!

Elke voorspeelavond heeft een gevarieerd programma met zowel slagwerk als blaasinstrumenten. Spelen met cd, helemaal solo, samen met een docent of in ensembles, alles komt voorbij! Dit is het uitgelezen moment om als trotse papa, mama, opa, oma, buurman of goede vriend te komen luisteren naar het resultaat van veel oefenen en wekelijkse lessen in Odeon!

Voorspeelavond @ Grote Zaal Odeon | Vriezenveen | Overijssel | Nederland

Sat

Zaterdag 23 juni aanstaande vindt in Odeon weer de Open Dag plaats. Wil jij graag op muziekles en lijkt het je leuk om alvast een paar instrumenten uit te proberen kom dan tussen 10:00 en 12:00 even langs!

Fri
Rasteder Musiktagge
Jun 28 – Jun 30 all-day
Rasteder Musiktagge @ Rasteder

Dit weekend vertrekken zowel het A-Slagwerkgroep als het A-Orkest richting onze oosterse buren. Zij zullen optreden op het Rasteder Musiktagge, een groot, internationaal muziekfestival voor orkesten, slagwerkgroepen, marcheerkorpsen en anderen. Na de optredens is er genoeg tijd om te relaxen en te genieten van de muziek uit alle hoeken van Europa.

Kortom een zeer geschikt en leuk weekend uit voor zowel de jeugd als de wat ouderen van onze vereniging. We kijken hier ook erg naar uit!

Fri
Camping Odeon / Vlonderconcert @ Muziekgebouw Odeon | Vriezenveen | Overijssel | Nederland

Twee dagen lang muziek maken, leuke activiteiten en gezelligheid allemaal bij ons eigen clubgebouw.

Schoonmaakdag Odeon @ Odeon | Vriezenveen | Overijssel | Nederland

Jaja, het is weer zover… De (half)jaarlijkse schoonmaakdag van het clubgebouw van de Vriezenveense Harmonie. Super Fun Natuurlijk!

B-orkest gaat naar Borne! @ Vriezenveen | Overijssel | Nederland

Uitwisselingsconcert met de Bornse Harmonie

Concours A-orkest

Onder leiding van onze dirigent Erik van der Kolk, zal het A-orkest van de Vriezenveense Harmonie naar Zutphen vertrekken om aan het concours mee te doen. Dit is altijd een zere spannende, tevens ook een hele gezellige dag!

Tue
Oliebollen Actie 2019 @ Kofo | Vriezenveen | Overijssel | Nederland

De jaarlijkse oliebollen actie komt er alweer aan. De dag waar vrijwilligers en muzikanten samenwerken en vooral veel plezier maken, om voor u een lekkere portie oliebollen te regelen.

Heeft u tijdens de feestdagen ook zin in lekkere oliebollen? Dan kan u bij ons langs komen bij onze verkooppunten Jumbo, COOP en Odeon. Of zien we u aan de deur, want wij venten door heel Vriezenveen en Aadorp!

Thu

De Vriezenveense Harmonie voert een speciaal voor haar geschreven jeugdvoorstelling uit, waarin de jeugdorkesten samen met basisschoolkinderen (groep 5/6) een muzikaal verhaal vertellen, ondersteund door zang, een verteller/acteur, een combo (van ‘t Noordik Almelo) en filmbeelden. Het verhaal gaat over de zoon van een ondernemersgezin dat ruim 100 jaar geleden om economische redenen emigreerde vanuit onze regio naar St Petersburg in Rusland. De jongen vindt troost in zijn muziek, en al reizende ontmoet hij andere muzikanten met wie hij samenspeelt en muzikaal groeit. De reis staat dus niet alleen voor avonturen in het buitenland, maar ook voor muzikale en persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard heeft dit verhaal raakvlakken met de geschiedenis van Vriezenveen (Rusluie) en het 100-jarig jubileum van de Vriezenveense Harmonie.

De voorstelling wordt opgevoerd op donderdag 16 april 2020 om 13.30 uur onder schooltijd voor alle kinderen van de basisscholen in sporthal De Stamper, dat met behulp van podium, licht, geluid en aankleding wordt omgetoverd tot theaterzaal. Dezelfde avond wordt de voorstelling (zonder schoolkinderen) herhaald.