Solisten Concert

7671 GT Vriezenveen
Cost:
Solisten Concert @ Ontmoetingskerk Vriezenveen

Vrijdag 8 maart geeft ons A-orkest een concert in de Ontmoetingskerk Vriezenveen. Naast een aantal orkestrale werken staan vooral de solisten en ensembles uit het orkest centraal.

Speciale solist is Thomas Valk, hij zal een aantal stukken spelen met het orkest waarna hij hoopt zijn D-examen af te ronden.

Naast Thomas zullen Sjors Termorshuizen (hobo) en Michel Glintmeijer (trombone) ook soleren met het orkest.

Verschillende ensembles (saxofoon, klarinetten, koper en slagwerk) zullen ook van zich laten horen.

Het belooft een hele gevarieerde avond te worden!

Deur open: 19:30 uur
Kaarten aan de deur: €3,-

Notice: Undefined variable: location in /home/vriezen/domains/vriezenveenseharmonie.nl/public_html/wp-content/themes/vv-harmonie/single-ai1ec_event.php on line 18

Notice: Undefined variable: location in /home/vriezen/domains/vriezenveenseharmonie.nl/public_html/wp-content/themes/vv-harmonie/single-ai1ec_event.php on line 19