Slagwerk Concert Twenterand

Contact:
Theater Het Punt
0546-705050
Slagwerk Concert Twenterand @ Theater Het Punt | Vroomshoop | Overijssel | Nederland

Slagwerkconcert in Theater Het Punt

Op zaterdag 6 oktober geeft de slagwerkgroep van de Vriezenveense Harmonie onder leiding van Niek KleinJan een concert in Theater Het Punt in Vroomshoop. Dat gebeurt in samenwerking met de slagwerkgroepen van de Harmonie Wierden, De Hellendoornse Harmonie en SDG Westerhaar. In dit avondvullend programma maakt u kennis met verschillende stijlen in de slagwerkmuziek maar ook met het zeer omvangrijke instrumentarium dat bij hedendaagse slagwerkcomposities wordt gebruikt. De drumband van de straat heeft plaats gemaakt voor het slagwerkensemble op het podium. Het concert begint om 19:30 uur en de entree bedraagt 5 euro. Kaartverkoop aan de zaal.

Notice: Undefined variable: location in /home/vriezen/domains/vriezenveenseharmonie.nl/public_html/wp-content/themes/vv-harmonie/single-ai1ec_event.php on line 18

Notice: Undefined variable: location in /home/vriezen/domains/vriezenveenseharmonie.nl/public_html/wp-content/themes/vv-harmonie/single-ai1ec_event.php on line 19